Energientreprenad

Ritning

Energientreprenad
Effektivisering och lönsamhet

Ta vara på stordriftsfördelarna av sammansatta installationspaket!

Genom samarbete och partners bl.a som en del av Assemblin VS kan vi kombinera unika produkter och kompetens för att sedan förädla detta till installationspaket som är framtagna just för era behov. Vi ser till att till effektivisera varje tillträde genom att sätta samman rätt kompetens för varje projekt.

Våra energiprojekt ökar inte bara lönsamheten i montage och installation utan även genom unika och marknadsledande lösningar inom VVS kan vi hjälpa er som fastighetsägare eller entreprenörer att energieffektivisera fastigheter. Dessutom tar vi gärna på oss det totala ansvaret för installationen i lägenheterna vid större entreprenader där vi även samordnar andra VVS-lösningar med samarbetspartners inom ventilation, styr och regler.

Vi erbjuder er som kund marknadsledande lösningar med unika paketeringar innefattande bland annat värmesinjustering samt vårt koncept med tappvattenoptimering. Genom att vara fastighetsägarens ögon i fastigheterna upprättar vi samtidigt en fullständig katalogisering av fastighetens sanitetsinstallationer, vitvaror, brandvarnare m.m vilket är en grundsten i våra energiprojekt.

I våra sammansatta energiprojekt tillhandahålls alltid en sammansatt projektorganisation för kvalitetssäkring från början till slut vilket innefattar:

  • Arbetsmiljösamordnare BAS-P/BAS-U
  • Projektledare
  • Arbetsledare
  • Energiingenjör
  • Konstruktörer