Om oss

Energieffektivisering med fokus på miljön, operativa över hela Sverige

NGL Energientreprenad AB arbetar med energieffektivisering av fastigheter genom injustering och optimering av värme, kyla och tappvattensystem. Sommaren 2022 blev vi en del av Assemblin VS (pressrelease).

NGL Energientreprenad AB är ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering. Vi lägger stort fokus på miljön och arbetar kontinuerligt för att vi och våra kunder skall kunna skapa grönare fastigheter och därmed minska klimatavtrycket.

Som specialister inom energieffektivisering har vi spetskompetens inom tappvattenoptimering samt injustering av värme, kyla och tappvattensystem.
I organisationen finns egna konstruktörer, installatörer, arbetsledare, projektledare och energiingenjörer vilket tillsammans med ett processtyrt arbetssätt säkerställer kvalitén i projekten och balansen på de vätskeburna systemen vilket därmed skapar grönare fastigheter.

I samtliga energiprojekt lägger vi stort fokus på att utföra och optimera installationen genom att samordna fler åtgärder vid samma tillfälle och av endast en installatör. På så vis kan vi ta vara på värdefull konsolidering och stordriftsfördelar i projekten.

Vi arbetar för grönare fastigheter

Med verksamhet och egen personal i hela landet hjälper vi stora som små, privata som kommunala fastighetsbolag samt Bostadsrättsföreningar.
Läs mer om våra tjänster Energientreprenad, EE TappvattenoptimeringR, EE VärmeoptimeringR och Katalogisering.